söndag 26 maj 2013

Slow graviditet och en trygg förlossning: Om graviditets- och förlossningsstöd

I dag är det Mors dag och jag firar alla blivande mödrar (och deras partners) med att introducera

Slow graviditet och en trygg förlossning

Om gravidtets- och förlossningsstöd


Det här är en introduktion till hur du och din partner på bästa sätt kan förbereda er inför den stundande förlossningen och också få ut så mycket som möjligt av din graviditet. 
Jag bjuder på tips och råd, stöttning och en del frågor som du och din partner kan fundera på för att förbereda er kommande förlossning.

Mycket nöjda och lycka till!

Du hamnar i dokumentet genom att klicka på texten.

Det kan också vara en fin present till blivande mammor. Skriv ut de 11 sidorna och lämna över med en chokladkaka och en fotmassage :)


5 kommentarer:

 1. Tack för din kommentar inne hos mig! Och så fin header-bilden är!!! Känns som helt fel blogg att skriva denna kommentar, så radera den om ni vill. Det finns inte en chans att den här bebben kommer ut ur snippan. Min första förlossning var mer än en katastrof och de skador jag fick under den och den förhöjda risken jag har att få ännu mer skador vid ytterligare en förlossning gör att både lillasyster och den här lilla bebben får ta nödutgången ut :-)

  SvaraRadera
 2. Inte alls fel! Alla former av förlossningar kan bli fina upplevelser! Jag tror att den här pdf:en passar bra även för planerade snitt. Kolla gärna och berätta om det är något du saknar. Kram!

  SvaraRadera
 3. Ok, vad bra! då ska jag kika på den :-) kram!

  SvaraRadera
 4. Kusin Ida tipsade mig om din blogg. Jag är gravid med fjärde barnet och laddar för förlossningen. De erbjuder inte profylaxkurser på mitt mvc, så jag söker bra böcker att hämta goda råd och pepp ifrån. Har du några tips? Tyvärr gick det inte att öppna dina länkar i min mobil, men jag får prova senare på datorn i stället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Välkommen till bloggen och stort grattis till bebisen!
   Kan det finnas någon privat profylaxkurs? Var bor du?
   Det kan vara så att man behöver Googlekonto för att kunna öppna den. Jag ska se in det finns något annat sätt att dela den.

   Radera