Om Medvind

Medvind
Man får mycket gratis om man får en bra start på sitt föräldraskap och Medvind har i dagsläget två vägar dit att erbjuda.

Medvind erbjuder i dagsläget 

Föda utan rädsla, en förlossningsförberedande kurs som vänder sig till alla som vill föda i trygghet och tillit.

Samtalsstöd/coachning för föräldrar och de som väntar barn. Samtal kan ske både öga mot öga eller via skype alternativt chatt.


Kontakta mig på info@medvindenkoping.se och anmäl dig gärna till  nyhetsbrevet.

Eva Grape Ersson 


Före min dotters födelse 2009 förberedde jag och min man oss på olika sätt för att få en så "bra" förlossning som möjligt. Det blev en väldigt fin, fantastisk och stärkande upplevelse för oss båda!

Jag började leta efter vad det var som hade hjälpt oss och hittade i mitt sökande "Föda utan rädsla" som enkelt sammanfattade min förlossningsupplevelse. Jag kände att jag ville erbjuda andra kvinnor och par denna möjlighet.

Vårt andra barn, som föddes oktober 2012, valde jag och min man att föda hemma med stöd av två barnmorskor. Känslan när min man tog emot vårt barn är svår att beskriva. 

Jag drömmer och brinner också för att stötta och coacha andra föräldrar att hitta sin egen kraft och jag tror att svaren på de frågor vi har om föräldraskap snarare finns inom oss själva än hos experter.

I september 2011 utbildade jag mig till instruktör inom Föda utan rädsla hos Susanna Heli, sjukgymnast och författare till boken Föda utan rädsla.

Jag är socionom examinerad januari 2008. Vidareutbildad inom motiverande samtal (MI), Disa-gruppledare m.m.
Flera års erfarenhet av samtal.

Innehar F-skattsedel.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar